Среќата ни се доближува: за два дена доаѓа цветната полна месечина- еве што треба да направите!

5 мај, 2020
месечина

Супермесечината која се очекува на 7 мај, е последната Супермесечина за 2020 година, а е во знакот на Шкорпија.

Истиот ден се предвидува и дожд од метеори, што ќе даде неверојатна претстава за ѕзведи што паѓаат на небото. Овие две појави во универзумот симболизираат добри вести и ја враќаат надежта.

Секое лошо може да биде исчистено, од душата до умот, а со тоа нè подготвува за следното помрачување.

Оваа Супермесечина во Шкорпија ќе ни помогне да ги прекинеме жиците кои не врзуваат и задржуваат. Ќе ни помогне да ги разбиеме оковите на заробеништво и да создадеме можност за нови соништа и можности.

Оваа Супермесечина носи трансформација. Тргнете ја старата кожа пред да ја облечете новата. Почнете одново да ја кревате самодовербата и дозволете да ви се случат промени.