Стара фотографија на пејачката, дали би ја препознале?

26 мај, 2020
Наслован

Ние сме навикнати секогаш да гледаме јавни личности во најдобрите и најубавите облеки, а исто така се случува и тие понекогаш да нè „почестат“ со фотографија без шминка или „домашна прошетка“.

И Емина Јаховиќ реши да ни покаже како изгледа како дете и ја сподели нејзината стара фотографија, а придружниците ја пофалија и напишаа дека е толку симпатична.

View this post on Instagram

Spot the red nail polish 🤣 #littleme

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

“Забележете го црвениот лак за нокти!” напиша пејачката.