СУЗАНА МАНЧИЌ ГИ ПОКАЖА СВОИТЕ ДВЕ ЌЕРКИ! Луѓето не можат да се одлучат помеѓу Наталија и Теодора, наплив на позитивни коментари!

14 мај, 2020
suzana-mancic_ls

Сузана Манчиќ се доби две ќерки во брак со Небојша Куниќ, а сега објави фотографија за која сите зборуваат.

Таа позираше со Теодора и Наталија и сите имаа широка насмевка на нивните лица.

“Заедно во паркот од моето детство. Пионерски”, напиша Сузана на Инстаграм и доби бројни позитивни коментари.

View this post on Instagram

Zajedno u parku mog detinjstva. Pionirski

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial) on