Таа реши да се разведе по карантинот „од пеколoт“?

25 мај, 2020
Насловна

Многу брачни парови не се навикнати да бидат заедно во иста просторија скоро 24 часа на ден, и така скоро два месеци. Некои забави на сопружниците кои не излегоа на виделина под притисок, скокаат како печен тост, па полесно беше да се расправаме, а со тоа и развод.

Актерката Рис Витерспун се чини дека се соочи со истиот проблем. Во магазинот „Touch“ пишува дека 44-годишната Рис е на работ на разводот поради притисокот на изолацијата за време на која живеела преку пекол ‘со сопругот Џим Тот.

Лице блиско до Рис и Џим, кои сакаа да останат анонимни, изјави дека двајцата немале нерешени проблеми уште од почетокот на врската.

„Но, сè што беше под тепих сега излезе додека тие поминуваа долги периоди во карантин работејќи од дома. Ми се чини дека тие одат кон развод. Дури и таа нетрпеливост меѓу нив сега се претвори во конкуренција за тоа кој ќе биде најдобриот во деловното работење “, рече тој.

Неговите тврдења се потврдуваат со фактот дека „Русокосата од Харвард“ на Инстаграм не и честиташе на својот сопруг за последната годишнина од свадбата, како што тоа го правеше редовно во претходните години. И фактот дека тие ја продале куќата во која живееле минатиот месец, наводно, е знак за нивните брачни проблеми.