Таа за 2 месеци изгради куќа за одмор: Вистински рај среде шумата!

27 мај, 2020
Насловна

Кристи е личност која живее во камп приколка.Таа верува дека живеењето на мали простори ги ослободува луѓето, затоа што не сме ни свесни колку не оптоварува да поседуваме многу работи.

Еден ден, таа одлучи да купи земја на невидено во Хаваи. Тоа беше парче земја среде шумата – идеално за пауза од цивилизацијата.

Таа решила таму да изгради куќа што совршено би одговарала со околината. Се покажа дека таа на крајот изгради куќа од дрво. Оваа мала куќа за Кристи е палата, со оглед дека со години живее на мали простори.

Погледнете како изгледа нејзиното парче рај: