„Тепачка, Хаос“ – Цеца се огласи по денешното судење со Карлеуша

2 јуни, 2020
рфтгхјкл

Светлана Цеца Ражнатовиќ и Јелена Карлеуша имаа закажано рочиште денес, ѕвездата се појави пред Палатата на правдата со насмевка на лицето, сè додека не дојде J.К.

Во таа прилика, Цеца им се обрати на членовите пред палатата и откри што се случуваше на судењето:

„Тепачка, хаос“ – со насмевка му рече Цеца на „Блиц“ бидејќи Карлеуша повторно не се појави на судењето за одбрана на честа.

Цеца Ражнатовиќ за медиумите изјави дека повторно дала изјава пред судот и дека овој случај се одолговлекува веќе 3 години, а нејзиниот адвокат додаде дека сега се чека судска одлука.

Да потсетиме, причина за ова судско рочиште се навредите на Карлеуша против Ражнатовиќ, кои Јелена ги објави на социјалните медиуми против фолк вездата.