Терминатор не сакал да го признае!

25 мај, 2020
1961215_profimedia0465055350_ls

Вонбрачниот син на Арнолд Шварценегер објавил фотографија на која ќе забележите дека е ист како татко му. Гените се чудо!

Џозеф Баен (22) е син на Арнолд Шварценегер (72) кој славниот глумец го добил со неговата љубовницата, дадилката на неговите деца. Иако на почетокот Џозеф тоа не сакал да го признае, на крајот сепак се помирил со тоа.

Џозеф минатата година завршил со студиите за бизнис менаџмент, но ги повлекол татковите гени што се однесува до глумата и макотрпното вежбање, па неретко на својот Инстаграм профил знае да се пофали со некоја фотографија каде ги покажува физички резултатите.

Во една таква прилика, направил реплика на фотографии од својот татко и им покажал на сите колку се всушност слични.