Тие се обединети со заедничка криза: Хари и Вилијам повторно разговараат

21 мај, 2020
Naslovna

Иако веќе долго време се пишуваше за лошата врска меѓу принцовите Хари и Вилијам, и сè беше дополнително разладено со потегот на Хари и одвојувањето од кралското семејство, браќата, наводно, повторно почнале да зборуваат.

Според порталот ETOnline, тие биле мотивирани од здравствената состојба на принцот Чарлс, кој се борел со коронавирусот.

“Имаше големи расправии меѓу двајцата, но работите се подобрија и знам дека повторно се слушаат преку телефон и видео повици. Тие слушаат за родендени на семејството и мислам дека болеста на принцот Чарлс ги натера да започнат повторно да зборуваат”, рече кралскиот експерт на семејството Кејти Никол.

Таа додаде дека времето кога Хари започнал да го промашува дома е вистинското време да се поврзе со Вилијам, а наводно се олесни тензијата меѓу Кејт и Меган.

“Мислам дека имаше олеснување од обете страни кога таа драма запре. Хари и Меган се слободни да продолжат понатаму со своите нови животи, а Вилијам и Кејт можат да се вратат на старо без да се вознемируваат. Мислам дека навистина им недостасува Хари и во близина “, рече таа.

Preview(opens in a new tab)

Хари, наводно, редовно се слуша со неговата баба кралицата, но двојката, наводно, ужива во нивниот нов живот.

„Слушам дека уживаат во слобода и се многу среќни со новиот начин на живот на кој можат да сторат сè на свој начин“, рече таа.