Toм Круз изнајми луксузен брод за него,колегите и персоналот од новиот филм

7 септември, 2020
круз

Со преземање на мерки на претпазливост и заштита од корона вирусот, многу бизниси се обидуваат да се вратат во вообичаениот тек…

Во сличен стил, актерите и екипата на претстојниот филм: Mission Impossible 7 скоро се вратија на сцената и се подготвени да продолжат со снимање на акциониот трилер. За да се избегнат одложувањата предизвикани од пандемијата на вирусот корона, главниот актер на филмот, Том Круз изнајми масивен брод за целиот персонал.

Според извори, Круз изнајмил брод за снимање „Хуртигрутен“ во Норвешка и е решен да избегне понатамошно одложување на оваа франшиза, која официјално треба да биде лансирана во ноември следната година.

Анонимен човек од екипата изјавил: „Производството се плаши од дополнителни одложувања, а Том е решен да не дозволи тоа да се случи. Студиото верува дека бродот може да ја одржи безбедноста на персоналот и актерите на високо ниво, така што снимањето ќе може да се заврши на време “.

Круз претходно ја изрази својата возбуда од продолжението на снимањето, за време на разговорите со норвешкиот министер за култура Абид Раи. Тој рече: „Тоа е прекрасна земја и едвај чекам да се вратам таму. Јас сум многу возбуден, како и целиот тим “. Со оглед на тоа дека ова е една од најпрофитабилните франшизи во историјата, се очекува и овој нов филм да биде блокбастер, без сомнение.