Том Круз ќе полуди: Излегоа фотографии од бремена Кејти Холмс!

4 септември, 2020
том круз

Со оглед на тоа што својот љубовен живот го крие како нога на змија, меѓу другото и затоа што нејзиниот поранешен сопруг Том Круз ја спречи да биде со некој друг по разводот, сите беа изненадени од неодамнешната вест дека Кејти Холмс планира големо интервју во кое ќе открие секакви детали за нејзината бурна врска со поранешниот сопруг, но и оние поврзани со нејзината контроверзна врска со пејачот и актер Џејми Фокс кој ја изневеруваше насекаде.

Сега одеднаш се појавија фотографии на кои Кети очигледно е бремена, но никој не знае со кого.

Кети последен пат била видена во друштво на Џејми, но како што раскинале, на никого не му е јасно со кого е бремена, или дали тоа значи дека таа се смирила со Џејми и покрај многуте неверства или дека е во нова врска. Во секој случај, Кејти, исто како и нејзината ќерка Сури, е наводно пресреќна, но сепак сме страшно заинтересирани за мистичната бременост на една убава актерка која очигледно е бремена, бидејќи како што е инаку ужасно слаба, невозможно е да не забележи нејзиниот стомак.