Тревис Скот се надева дека тој и Кајли Џенер повторно ќе бидат заедно

7 јуни, 2020
ухиу

Кајли Џенер и Тревис Скот можеби се на пат да се вратат заедно откако се разведоа минатата есен. Us Weekly вели дека Тревис „сеуште се надева дека постои шанса да се помират“ и очигледно „остануваат во контакт и се дружат“. Но, поранешната двојка „не се вратила заедно“ сè уште.

Очигледно, Тревис и Кајли одат чекор по чекор, но звучи како помирувањето дефинитивно да би можело да биде опција.