Трговските центри се отворија по 2 месеци, вработените беа пречекани од грозни сцени

13 мај, 2020
Naslovna

Продавниците во трговските центри во Малезија се отворија по два месеци, а вработените беа пречекани од грозоморната глетка на отворањето на продавниците и кината.

Поради фактот што вентилацијата и климатизерите во продавниците не работеа два месеци, уништени се кожни чевли, торби и многу други предмети и парчиња мебел.

Мувлата опфати стотици предмети во трговски центар во Малезија, а на неговиот профил слики беа објавени од Малезијанец. На сликите е прикажана огромната штета предизвикана од недостаток на вентилација.

Погледнете ги фотографиите.