8 јули, 2020

Победничката на реалното шоуто „Задруга“, Луна Џогани повторно е во центарот на вниманието, но овој пат не поради караниците, „нервните сломови“ туку поради голотија.

Луна случајно или намерно ги покажа своите силиконски гради додека се преслекувала и тоа пред камерите.

Погледнете го видеото од прилогот:

Остави коментар

Почетна // Sun Story // WOW Луна!!! Учесничката во реалното шоуто „Задруга“ ги покажа голите гради
Горе