Уште една причина зошто сите го сакаат Рајан Ренолдс!

7 септември, 2020
рајан


РАЈАН РЕЈОНЛДС уште еднаш покажа зошто е еден од омилените актери во Холивуд.

Имено, Џони Квин, кој како дете претрпе несреќа во која се здоби со изгореници на 95 проценти од телото, облечен во Дедпул, суперхеројот што го игра Рејнолдс во истоимениот филм.

Џони се фотографирал во костум и ја објавил фотографијата на социјалните мрежи и го означил Рајан Рејнолдс. “Моите соништа ќе се оствареа ако Рајан ја види оваа фотографија“.

Научив да направам шпага само поради оваа фотографија. Дедпул ми помогна да стекнам самодоверба. Кој знае нешто за Дедпул, исто така знае дека неговото лице и тело беа неред. Значи дека има смисла да се идентификувам со него. Не сакам да го покривам лицето, не се срамам од тоа што сум “, напиша Џони, на својот инстаграм профил.

“Џони, ми ја разубави годината. Не можам да ви опишам што ми значи овој пост. Исто така, знам да направам шпага. Но, само еднаш годишно. И мора да биде во ходникот на болницата”, одговори Рајан во свој стил.


Наскоро стигна одговорот на Рајан. Малку да се каже дека Џони беше воодушевен од одговорот.

 “Не можам да верувам дека си ја видел мојата објава. Направи сè да се исплати. Се надевам дека ќе продолжиш да ги инспирираш другите како тебе и ќе продолжиш да го следиш моето патување”, одговори Џони.

 Бројни позитивни реакции од следбениците на Џони пристигнаа на одговорот на Рајан. Џони вели дека неговото искуство го направило повнимателен човек и го користи она што му се случило кога имал четири години за да ги мотивира другите.

View this post on Instagram

Sometimes I catch myself wondering what I would have looked like if I were not burned so severely. However, that doesn’t mean I don’t enjoy what I look like now. It’s just a curious thought that can have no real answer. I’m proud of who I am, I don’t need a answer. People always say “I’m so sorry that happened to you”, yeah it sucked no doubt, definitely one of the most debilitating painful moments of my life, but that isn’t the point. The point is, I was burned about 17 years ago. I’ve been burned longer than I have been alive not burned. This part of who I am that I’ve learned to love and embrace. I don’t need to escape my reality because I absolutely love it. It’s taken years to get this way, and pity I know is inevitable to receive at times, but just know I am not a victim. I love what I look like. It’s opened so many doors for me in my life and career. I’m sure I would have not helped as many people as I have now if I were not burned. Being burned was not the end for me, it was just a new beginning. So do I miss what I looked like? No. But there were times I did. It’s okay to grieve over your losses, but that is not me anymore. I don’t want anyone to be sorry for me, because I am thriving. I know who I am and my purpose in this world. I love being burned, trauma has given me such a great sense of humor, and I can laugh at just about anything. It is not a coping mechanism, it is just how I view the world and myself. I’m not a sensitive person. I would rather be hated on then pitied. It’s quite liberating to start taking ownership of who you are. You give words meaning, not others. Don’t forget to be a friend to yourself and practice self compassion. I love what I look like, I really do. I know some people might be baffled about it, but it’s true. They probably won’t understand because they aren’t me. But I have understanding on a lot of this. It does not matter in the long run, because I don’t run away from my problems anymore. I’m not that same insecure boy. I’m a man with fire scars. And if you get heart burn after reading this post, it just means I touched your heart🔥💙 I’m not your average guy, I’m not ashamed of who I am and neither should you🔥

A post shared by Johnny (ビ艶扱) (@jadiant) on

„Никој не заслужува да биде незадоволен од својот изглед затоа што сите сме убави и уникатни“, рече nyони, кој е мотивациски говорник, бодибилдер и студент по медицина.