Велат дека ова се најзгодните жени на Инстаграм – дали се согласувате?

30 јуни, 2020
untitled-design-7

Социјалните мрежи се полни со најразлични профили, а најчесто се следат профилите на инфлуинсерите, моделите и луѓето од јавниот живот. Faveable издвои неколку жени од Инстаграм за кои тврди дека се најзгодни:

View this post on Instagram

Close & personal…pic 1 or 2? 💙 @shopsaisankoh

A post shared by Jenna (@jennajenovich) on

View this post on Instagram

Memories 🥰 ph @mavrin

A post shared by VIKI ODINTCOVA (@viki_odintcova) on

View this post on Instagram

Feels like sunshine on the skin 🔥☀️

A post shared by Jaclyn Swedberg (@jaclyn_swedberg) on