Вељко Ражнатовиќ лудува и не се смирува! Еве со кого се забавува во кафана додека неговата сопруга брои ситно до породувањето! (ВИДЕО)

25 мај, 2020
vejko

Вељко Ражнатовиќ, како и повеќето млади, сака да поминува добро време и уживање со пријателите, па дури и пред породувањето на Богдана, тој успева да украде некое време за излегување.

Тој преку социјалната мрежа Инстаграм сподели како се забавувал со сегашното момче на сестрата на неговата сопруга, Бојана Родиќ – Мирко Шијан, и многумина ги изненади.

Иако не останал долго, тој сигурно уживал во добрата атмосфера.

На видеото немаше девојки и не се знае што славеа двајцата. Она што е сигурно е дека не беше роденденот на неговата сестра Анастасија, затоа што таа не беше во нивно друштво.