Весна Змијанац знае за тажен детал од судбината на Јелена и тоа го признала: Пеачката открила за долгогодишната тајна на Карлеуша

11 мај, 2020
Naslovna

Во едно постаро интервју, Весна Змијанац одговори на новинарско прашање, а напишано е да се спореди поранешното медиумско покривање на јавни личности и тогашното.

Пејачката исто така мораше да одбере една од најконтроверзните личности од сцената, а таа се одлучи за Јелена Карлеуша. Весна објасни дека судбината што и се случило на Јелена воопшто не е лесна и дека нејзиниот живот е едноставно привлечен за медиумите и читателите.

Следното прашање следуваше, дали Јелена го користи својот живот за да привлече внимание на медиумите и дали сè е дел од нејзиниот маркетинг трик.

– Изгледа како маркетинг трик, всушност тоа е само нејзината судбина што воопшто не е лесна, а настаните од нејзиниот живот се многу тешки.

 Погледнете го видеото на Весна Змијанац за нејзината помлада колешка: