ВИДЕО Кучињата влегоа во кафез со лав и тогаш се случи нешто неочекувано

27 април, 2020
fbb16ada-6085-446b-a9da-7ddd87553196

Да се ​​дозволи кучиња да влезат во кафез на лавови не звучи како паметна идеја, така?

Сепак, тоа е токму она што се случи на егзотичниот парк на животните во САД. Главните ликови во оваа приказна се Abby и лавот Bonedigger. Поточно, кучињата се чини дека не се само најдобриот пријател на човекот. Аби сака да се дружи со други животни, колку и да изгледаат страшно. За сопствениците на Аби, нивната прва средба беше најстрашната, но тие беа изненадени кога видоа што се случува.  Abby се дружеше со лавот и подоцна ги убеди Bonedigger воопшто не е страшен. Bonedigger и неговите мали пријатели сакаат да играат, јадат и лежат заедно. Погледнете како изгледа кога кучињата влегуваат во куќа за лавови.