Видео поради кое ќе скокнете од стол или ќе паднете од креветот! (ВИДЕО)

8 мај, 2020
видео

И Вил Смит се прашува чие е ова дело?!

Холивудската ѕвезда Вил Смит од време на време објавува некое чудно видео на Инстаграм, како онa кога беше на преглед на дебелото црево и го покажа задникот, се сеќавате?!

Сега сподели не толку многу забавно, може да се каже „страшно“ видео затоа што можеби ќе паднете од стол или кревет!

View this post on Instagram

Who did this?

A post shared by Will Smith (@willsmith) on

„Кој го направи ова?“, напиша Вил веднаш под видеото. Засега нема одговор, но можеби „виновникот“ ќе се пријави!

Станува збор за монтажа, но изгледа сурово!