Видео што за една недела го видеа преку 84 милиони луѓе во светот! Што овој човек прави со едно длето ?! :)

27 април, 2020
Видео што за една недела го видеа преку 84 милиони луѓе во светот! Што овој човек прави со едно длето ?! :)

Погледнете што човеков направи за само 60 дена со едно длето и две раце … ВАУ