Викторија западна во тешки долгови!

20 јуни, 2020
khjm


Не е тајна дека поранешниот член на Spice Girls Викторија Бекам (46) падна во долгови. Нејзината модна империја повеќе не работи како порано. Минатата година претрпе загуба од сто милиони долари и мораше да отпушти неколку вработени.

Но, очајните времиња бараат уште поочајни мерки. По огромните трошоци, Викторија беше принудена да позајми малку повеќе од 50 милиони долари за да ги покрие. Таа склучила приватна спогодба со досега непознат маж, а како што дознале странските медиуми, Викторија сепак ќе има контрола над компанијата. „После толку долг, Викторија мора да преземе радикални активности“, изјавил изворот за странските медиуми.

Извесно време, и помагаше од нејзиниот сопруг Дејвид Бекам (45), за кој се шпекулира дека и позајмил на Викторија скоро 200 милиони американски долари во текот на изминатите четири години за да и помогне да ја надмине кризата. Но, овој пат, ако се верува во гласините, тој не сакаше да и помогне. Сега очекува самостојно да ги реши проблемите.