Во кревет со ново момче! Анастасија Ражнаровиќ е ПРЕСРЕЌНА, не е сама!

3 септември, 2020
anastasija-raznatovic_foto_srbijadanas_4_0

Еве кој и прави друштво!

Оваа промена ги направи подеднакво среќни сите членови на семејството, особено бабата Цеца, за која се вели дека не се одделува од малечкото. Според приказните на извори блиски до семејството, Анастасија Ражнатовиќ го оставила мајчинството за неколку години подоцна, но многу често се дружи со својот внук и со задоволство се грижи за него.

Таа објави слика со малиот Жељко на Инстаграм, со коментар: „Најубаво утро!“.