Волшебни фотографии кои ќе ве остават без здив!

29 април, 2020
venecija

Имагинацијата е поважна од знаењето, тврдел Ајнштајн!

Додека знаењето е ограничено, имагинацијата не знае за граници. Оваа изрека ја потврди талентираниот уметник од Турција, Хусеин Сахин, кој со своите волшебни фотографии ги придвижува границите на имагинацијата, оставајќи не сите нас во еден вид маѓепсаност и желба нешто вакво да постои.  

Погледнете ги овие прекрасни фотографии и споделете со нас во коментарите чувствата што ги предизвикуваат овие феноменални фотографии кај вас.

За повеќе волшебни фотографии од овој уметник, заследете ја неговата Инстаграм страна на самите слики погоре и уживајте! 🙂