Време е за нов почеток!

14 мај, 2020
pocetok

Ако сте во потрага за уште едно решение како да си го уредите животниот простор на подобар начин и да овозможите циркулација на животната енергија, можете да направите неколку мали промени.

Започнете од полиците, кои не само што ви се потребни за книги, туку и за бројни декоративни елементи. Најпрво добро исчистете ги и направете избор од старите, но и нови елементи кои ќе ги сместите на полицата, на пример, саксии со растенија.

На полици кои се до под добро е да ставите елементи со поголеми димензии. Книгите можете да ги ставите и вертикално и хоризонтално за да ослободите простор.

Просторната организација на полици е многу важен елемент.