За момент да им се воодушевиме на сликите од Принц Хари и Меган Маркл низ годините

10 мај, 2020
megan 00

Можеби Принц Хари и Меган Маркл се повлекоа од нивните кралски должности, но тие со сигурност не се повлекоа од нивната хуманитарна работа и од тоа да се – искрено кажано – прекрасни. Откако се оддалечија од кралските должности, Хари, Меган и бебето Арчи се преселија во Северна Америка, првенствено поминувајќи време во Канада, за сега да разгледуваат куќи во Лос Анџелес. Иако е веројатно дека нема многу да ги гледаме во следниот период, можеме да се присетиме на нивните најдобри појавувања во јавноста од 2017. Разгледајте ја галеријата за да видите некои од нашите омилени слики од двојката.