Запознајте го најсилното бебе на светот: има 4 месеци а стои само од вториот месец

18 мај, 2020
0f146a40-da87-4c85-8948-2f8f1c8fc4c1

Малечката Луна дефинитивно е посебно бебе и поради тоа светските медиуми пишуваат за неа. Таа има само 4 месеци и стои како дете кое скоро ќе прооди, а нејзините родители тврдат дека почнала да стои на нозе усте кога имала само 2 месеци. Родителите Терза и Емили сватиле дека нивното бебе не е обично уште кога било во болница, кога можело само да си ја држи главата. Нејзиниот татко приметил дека таа сама стои го пробувал да ја стави на колено и да ја смири.

„Наместо да седне таа само стана на моето колено и не сакаше да ги свитка нозете. Истото го направи уште неколку пати наредните недели.“ – изјавил таткото поради што британските медиуми го ја нарекуваат Луна најсилното бебе на светот.