Запознајте ја Овал, рибата што стана ѕвезда поради корона пандемијата

10 август, 2020
SEA-LIFE-Bangkok-Ocean-World-Guide

Камерата во водата во прометниот канал на пристаништето Мајами сними колку е неверојатен подводниот свет.

Американскиот подводен биолог Колин Фурд не очекуваше дека една риба без опашка ќе стане голема ѕвезда заради него.