10 прашања кои го јакнат односот со вашиот партнер

27 април, 2020
врска

Без разлика дали сте на почеток на врската или само се допишувате, детално се познавате, секогаш е забавно да играте игри со прашања.

Ваквите игри се одличен начин за запознавање, особено сега додека сте во изолација.

Ако сакате да дознаете повеќе за неговите или нејзините сексуални желби, еве 10 прашања кои можете да ги поставите, а да не претерате.

Смислени се намерно за да можат паровите да се забавуваат. Некои се пофлертувачки, а некои помалку ризични:

1. Која е твојата најнечиста сексуална фантазија?

2. Кое е најчудното место на кое си имал/a секс?

3. Коj е твојот омилен дел од моето тело?

4. Кога би можел/а да одбереш што да облечам сега, што би одбрал/ла?

5. На која точка на телото најмногу сакаш да бидеш допиран/на?

6. Кога мастурбираше последен пат?

7. Кога би можел/ла да одбереш место на целиот свет каде би сакал/ла да имаш секс, кое би било тоа место?

8. Која е твојата омилена секс поза и која би сакал/ла да ја пробаш?

9. Дали гледаш порно филмови и какви преферираш?

10. Дали некогаш си спиел/ла со колега/ колешка од работа?