10 сигнали: дали навистина ве преболел?

8 мај, 2020
лове

Постојат врски кои завршуваат заради различни причини и покрај емоциите кои сè уште се присутни меѓу партнерите.

Кога една врска завршува најважно е да се знае дали со неа завршиле и чувствата. Постојат неколку сигнали кои можат да ви покажат дали вашето поранешно момче сè уште има чувства кон вас.

Ова се некои од знаците кои покажуваат дека тој не ве преболел.

1.Ви се јавува заради измислени причини.

2. Често се навраќа на вашето раскинување и повторно ви објаснува зошто дошло до него.

3. Има потреба да се фали дека му оди супер во животот.

4. Се интересира за вашиот љубовен живот, бара детали.

5. Не може да продолжи понатаму, да најде нова девојка.

6. Ги менува девојките како чорапи

7. Ве демне на социјалните мрежи.

8. Инсистира да има добри односи со вашите партнери

9. Постојано излегува и многу пие и обично ви се јавува пијан.

10. Неговите пријатели суптилно ви сугерираат дека треба да се смирите.