3 едноставни начини да се поврзете со вашето бебе

23 април, 2020
3 едноставни начини да се поврзете со вашето бебе

Врската меѓу родителот и детето е прекрасна работа. Едноставни работи како хранење, капење или пресоблекување на вашето бебе може да изгради неверојатна врска помеѓу двајцата. Сепак, родителите кои сакаат уште посилна врска со своето малечко можат да направат неколку работи за да ја продлабочат врската. Погледнете го видеото во прилог за да научите три едноставни начини како да се поврзете со вашето бебе, од сензорни игри до утринска експресија.