3 пози за експлозија во кревет: Како до оргазам секој пат?! (ИЛУСТРАЦИИ)

30 септември, 2020
орг

Докторите предлагаат дамите преку мастурбација да ги пронајдат работите што најмногу ги возбудуваат, а по желба може да се користат и играчки за секс.

И, ако сте маж, и сакате да го доведете вашиот партнер на повеќе оргазми, ќе мора да работите малку повеќе.

Господар на кукли
Кога целосно ги совладавте техниките со кои можете да се доведете до врвот, време е да ги испробате сите исти, само со вашиот партнер. Легнете на грб и оставете го да клекне покрај вас. Сè што треба да направите е да му покажете или да му кажете што сакате тој да направи за вас, а сето тоа можете да го зачините со сексуална играчка што претходно не сте ја користеле.

Принцеза и…

Варијација на поза во „кучешки стил“ – потпрете се на лактите и колената, а под вас поставете перница или свиткани крпи, што може да послужи како дополнителна стимулација додека вашиот партнер продира од позади.

Варијација на ѓеврек

Жената лежи на десната страна, со перница под главата, а мажот под неа ја влече десната нога и продира, додека таа ја става левата нога преку колкот. Оваа поза овозможува подиректна стимулација, а најважно е да го пронајдете вистинскиот агол.