35 НАЈДОВРИ МОДЕЛИ НА САНДАЛНИ ЗАРАДИ КОИ ВЕЌЕ ГО ПОСАКУВАМЕ ЛЕТОТО

15 април, 2020
Mango-sandale-6-1080x1511

Благодарение на модните брендови кои ги презентираат своите нови колекции однапред неколку месеци, сега е добро познато какви трендови ќе владеат претстојната летна сезона.

Веќе презентиравме неколку колекции со првите летни парчиња, како и серија трендови за пливање за летото 2020 година, а она за што лично нè интересираа е какви сандали ќе носиме во најжешката сезона. Направивме малку истражување и заклучивме дека многу атрактивни модели веќе можат да се најдат на веб-продавниците кои ќе ви го привлечат вниманието ова лето.

Голем тренд за летото 2020 година се сандалите со серија тенки ремени, кои добија ефикасно ажурирање во форма на животински текстури (змија, крокодил), како и изгледот на најубавите пастелни и светли бои. Тренд за себе се сандалите со скулпторски потпетици, кои исто така почнаа да се појавуваат на модната сцена минатата година, а забележително е дека во модата се враќаат сандали на платформа. Има многу трендови кои се вкоренети во 70-тите, 80-тите и 90-тите, а бидејќи ние сè уште сакаме да се вратиме носталгично во споменатите модни децении, летово ќе има неколку сандали кои ќе го привлечат нашето внимание.