Конечно ја видовме сопругата на Кристијан Голубовиќ! После долго криење од јавноста…

6 август, 2020
kristijan-golubovic

Кристијан Голубовиќ неодамна беше ослободен од затвор, а неговото влегување во реалити шоу се најавува со месеци.

Кристијан е во брак со години со Ивана Веjковиќ, која своето дете самостојно го одгледува веќе 8 години. Двојката има ќерка Вера, а сите велат дека неговата сопруга е вистинска убавица.

Да ве потсетиме, по бројните шпекулации дека Кристијан Голубовиќ ја измамил својата сопруга Ивана во реалното шоу Фарма, таа потоа им се обрати на своите пријатели на социјалнате мрежи и ги шокираше сите со својата изјава:

“Го сакам мојот човек, тој е мој, прв и после него никој нема да постои, дури и ако не сме заедно, тој е еднаш и засекогаш. И да ме изневерува уште повеќе, тој секогаш ќе ја гледа Вера и мене, кога и да посака, тој ме познава и јас го познавам, ние си ги даваме животот еден за друг. Дури и да се заљуби и да ме изневери, тоа не значи дека тој никогаш нема да нè види “.

Кристијан дури има и тетоважа на раката посветена на сопругата.