5 еротски точки на маж за кој можеби не сте знаеле, P-точката им е особено интересна

12 октомври, 2020
a43fc805d5c796daa958

А, мажите, се разбира, имаат одредени делови од телото чија стимулација ги полудува… Можеби не сте знаеле за некои.

Затоа сега ви ги откриваме.Сигурни сте дека знаете кои стратешки делови од неговото тело треба да бидат допрени за да го полудат. Сепак, можеби игнорирате некои што многу би сакале да ги стимулирате.

1. Ф-точката “F” во овој случај е кратенка за френулум. Тоа е делот лоциран на врвот на пенисот, од долната страна. Оваа точка е многу чувствителна и стимулацијата (најдобро за време на орален секс) ќе ја активира во вездите.

2. P-точка Исто така наречена перинеум или перинеум. Тоа е областа помеѓу пенисот и анусот. Тој ќе реагира страсно на нежните стимули во областа.

  1. V-точка ОК, оваа точка е малку претерана. „V“ значи краен прст. Да – кога нежно, секси го лижете врвот на прстот и непречено гледајте го во очите…
  2. К-точка И грбот може да биде ерогена точка. „К“ е првата буква на сакрумот – тоа е областа на задниот дел што би сакале да ја стимулирате. Под кожата се наоѓаат нерви кои се поврзуваат со гениталиите. Студиите покажаа дека електричната стимулација на сакрумот може да доведе до оргазам. Доволна причина за масажа…
  3. Долниот задник Местото каде што завршува задникот и започнува бутот е исклучително чувствително – доволно е да има момци кои се многу страствени за тоа