Астролог открива што значи датумот на кој сте запознале за вашата врска!

21 септември, 2020
astrolog naslov

22 март – 20 април

Никогаш нема да ви биде монотоно во оваа врска. Има изобилство на страст и искреност, а врската е солидна, полна со изненадувања. Проблемите што можат да се појават се решаваат во интимна прегратка. После тоа, искрен разговор ги решава сите тешкотии. Очекувајте неочекувано, но искрено и директно.

20 април – 20 мај

Врската создадена во овој период е стабилна. Се поддржувате едни со други. Ве очекуваат многу задоволства, страсти и убави моменти. Не заборавајте на секојдневните обврски и размислете за луѓето околу вас.

21.05 – 20.06

Акцент на добра комуникација и дружење помеѓу партнерите. Вие сте добри животни придружници. Никогаш нема да ви биде досадно. Времето го поминувате на излегување и дружење со пријателите и луѓето блиски до вас. Нема љубомора. Единствениот недостаток е можноста за преокупација. Бидете внимателни да не го изгубите чувството за припадност, така што врската ќе ви се темели повеќе на пријателство.

21 јуни – 22 јули

Врска полна со љубов и нежност. Вистинска романса. Имате потреба да останете заедно засекогаш и да имате семејство со многу деца. Планирате да живеете заедно во хармонично убаво опкружување. Сакате да бидете заедно и повеќе од колку што е можно. Бидете внимателни да не се изгубите себеси.

22 јули – 22 август

Врска полна со страст, но и несогласувања, со многу драматични ситуации. Топлината и нежноста се присутни во интимните моменти. Романтиката е таму и не ве интересира што мислат другите за вас како двојка. Вие едноставно изгледате совршено дури и кога не е така.

23 август – 22 септември

Оваа врска носи безбедност, стабилност во секоја смисла. Отворените разговори, искрени без поголеми дискусии ја красат оваа врска. Вие сте многу добри во интелектуални разговори и решавање на тековните проблеми. Бидете внимателни да не останете без страст со текот на времето.

23 септември – 22 октомври

Му давате значење на уживањето. Сакате убави места за излегување, убаво дружење. Уживате во секој момент. Можно е да бидете неодлучни и малку неискрени во врската. Може да ве потресат туѓите мислења, па обидете се да го слушате вашиот партнер, а не другите.

24 октомври – 22 ноември

Врска полна со љубомора и желба за доминација. Колку повеќе вложувате во премногу емоции на почетокот, толку повеќе конфликт може да се појави кога подобро ќе се запознаете. Страста е таа што ќе ве одржи.

22 ноември – 21 декември

Врска што ви дава слобода. Се разбирате и почитувате едни со други. Има многу авантури и авантуристички моменти. Тежнеете за слободно изразување на емоции и страсти, затоа бидете внимателни за да не ви ги земе некој друг заедничките моменти.

22 декември – 19 јануари

И, ако стапите во врска со личност која е можеби помлада од вас, ќе имате впечаток дека таа личност е постара и постабилна од вас. Додека оние што влегуваат во врска со постара личност може да го почувствуваат спротивното. Врската создадена во овој период е многу стабилна. Брзо ќе ги решите проблемите. Имате разбирање кога работите се важни во животот. Бидете внимателни да не ја изгубите интимноста со текот на времето и да останете без страст.

21 јануари – 19 февруари

Можен ненадеен влез во врската, како и излез од истата. Безбедноста во овој поглед малку лебди во воздухот. Сепак, претстои убаво дружење, страсти кои ветуваат само ако на човекот му дадете слобода во секоја смисла и ако нема љубоморни сцени.

19 февруари – 21 март

Овие врски се фигуративно трагични. Филмски љубови. Сите знаеме дека не е сè точно како што изгледа. Така, прекумерната идеализација на партнерот доведува до разочарување и страдање. Овие врски можат да преживеат само ако слободно пливате едни со други. Па, уживајте, но не заборавајте да си дадете едни на други слобода.