Аутфити за вашата горна половина за #WFH

23 март, 2020
wfh

Иако се чини како светот да запре, повеќето од нас сè уште работат со полна пареа, а оние најсреќните, своите деловни обврски ги изврѓуваат од удобноста и безбедноста на нивниот дом. Социјалните медиуми се преплавени со објави со #WFH (работа од дома) и слични хаштагови каде луѓето ширум светот ги споделуваат своите искуства за нов вид работа.

Нема ништо лошо да го поминете работниот ден во пижами (и никој не дозволувајте некој да ве убеди поинаку !!!), но од кога работа ќе побараат од вас да се приклучите на конференциско видео, крајно време е да се исчешлате и да облечете нешто пристојно.

Подготвивме некои предлози за вашата горна половина, а дали сакате или не да ја вклучите и долната половина, е целосно ваша слободна волја.