Бев во војска 6 години без девојка! Најдов девојка на оглас и кога ја отворив ВРАТАТА, останав тотално шокиран!

6 октомври, 2020
ДЕЈТЕГЕХЕХЕ

Кога се приклучи на војската пред шест години, Џејмс немаше идеја дека неговиот приватен живот ќе страда најмногу. Поради чести патувања подолго време, му беше тешко да излезе и да одржи врска
За да не биде осамен, тој започнал да ги користи услугите на придружничка и уживал во нив. До една вечер… Тој ја бараше придружбата на дамата преку Интернет, а на страниците никогаш не можете да го видите лицето на жената што ја ‘нарачува’, туку само телото.

Секогаш ме интересираа постари жени, па затоа се одлучив за една што ми беше многу блиска. Нејзиното лице не се гледаше, само нејзиното тело, а она што беше напишано на нејзиниот профил веднаш го привлече вниманието – рече Џејмс.

Таа се појави пред вратата 45 минути подоцна, но остана во шок кога ја отвори.Ја отворив вратата и кој стоеше пред мене? Мамо од мојот најдобар пријател. Си помислив, ср…, ова е чудно – младиот човек го раскажа своето искуство.
Сепак, непријатностите се претворија во пријатно друштво.

Таа ја презеде контролата, се однесуваше како да не се познаваме. Очигледно ме привлекуваше. Не разговаравме многу, веднаш тргнавме во акција – рече Џејмс.

Кога завршија со дружењето, се согласија дека тоа ќе остане нивна тајна. Сепак, Џејмс беше загрижен за нешто. Имено, неговиот пријател ги користел услугите на истата агенција, па постои можност да си ја нарача сопствената мајка.

Јас сè уште ги користам услугите за придружничките дами, но сега сум повнимателен и внимавам пред да поканам некого во мојот дом – додаде тој.