БЛАМОВИ ВО КРЕВЕТ КОИ ЌЕ ВИ БИДЕ СРАМ И ДА ГИ ПРОЧИТАТЕ: Луѓето го споделуваат најлошото нешто што го слушнале или кажале во налет на страст

23 септември, 2020
giphy-20

Да, овие реченици навистина ги изговорил некој за време на сексот,а ние не би биле во нивна кожа

Колку што малите нешта и промените можат да го зачинат сексот, тие исто така можат да го уништат – ако кажете или направите нешто што воопшто не е секси. Ако ви се случило за време на сексот да сакате да пропаднете во земја од срам заради некои глупости што ги изговоривте во страст, вие не сте единствените.

Тимот на Редит масовно разговара за најлошите реченици што ги кажале или слушнале во кревет, а нивните признанија се смешни и трагични истовремено. Овие, според нив, се едни од најлошите изјави што можете да ги кажете додека имате секс.

Млеко, вагина, макарони со сирење…

„Рачно го задоволував моето момче и се обидов да кажам што повеќе секси работи. Само го напрегнав мозокот и конечно реков: „Да, морам да го измолзам целото млеко да надвор”

„Јас бев првото необрежано момче што го имаше. Една вечер се самозадоволувавме еден со друг и тогаш одеднаш сфатив дека си игра со мојата кожаичка. Не сексуално, туку разиграно… како што можете да си играте со патентото од јакна“.

„Без ни малку иронија, тој ми рече: „Продолжи така да звучи како макарони со сирење““.

„Додека бев во неа, таа ме праша:„Како си толку издржлив? Мислиш на твојата баба или…? ““

„Зборував валкано со сопругата и ја нареков нејзината вагина – вагина. Нешто како: „Ќе го бутнам во твојата вагина.“ Таа пукна од смеа.“

Кога цревата не соработуваат

„Може ли пауза, мора да какам?!“

„Бевме во кучешка позиција и јас посегнав да ги масирам неговите тестиси. Ми се покака по моите раце“.

„Таа рече:„ Ох, Енди! “Моето име воопшто не е Енди.“

„Една девојка лаеше во кревет како куче. Не се шегуваше, навистина лаеше како кученце што сака играчка “.

„Дечкото ми рече дека сака да се моли пред сексот“.