Брендови за очила за сонце MUST-HAVE за лето 2020

18 април, 2020
sunglasses-lead-1558041546

Потрагата по совршени очила за сонце никогаш не е брз процес. Тоа е бесконечно лично патување што вклучува внимателно истражување! Да не спомнувам, како и кај повеќето додатоци, трендовите за очила за сонце се развиваат со сезоната. Еден ден се актуелни огромни рамки, следниот се заменети со ситни спектакли во стилот на Кендал Џенер – знам дека е тешко да се одлучите.

Како прво, постојат стотици брендови за очила. Бидејќи потрагата за очила за сонце може да биде борба ако не знаете каде да барате, јас ќе ви помогнам со список на најквалитетни и најпосакувани брендови за очила за сонце, кои одговараат на секоја девојка.

Vehla

Willow - Créme/Olive – VEHLA | Cat eye sunglasses

Aperçu

Zimmerman

Juno Sunglasses Tan Online | Zimmermann

Diff Eyewear

Privé Revaux

Lyndon Leone

Warby Parker

State Optical Co.

HAZE

Poppy Lissiman

Covry

Vita Fede