Брутална освета од изневерена жена! Наместо развод, направи нешто за кое ќе се зборува долго време!

18 септември, 2020
развод

Додека некои луѓе, откако дознаа за изневерувањето на нивниот партнер, едноставно решаваат да раскинат или да се разведат, други одлучуваат да се одмаздат.

Тие велат дека нема ништо полошо од одмазда на измамена жена, а потегот на измамената Американка зборува во прилог на тоа …


Имено, кога дознала дека нејзиниот сопруг има афера, односно дека живее двоен живот – тој имал семејство во ЊуЈорк и девојка во градскиот кварт, а ниту една од тие жени не знаела за другата.

Кога неговата сопруга дознала за аферата, наместо да се разведе, решила брутално да се одмазди и да постави постери низ целиот град. На постерите се наоѓаше фотографија од неговото семејство, со заоблена глава на човекот, а под неа стоеше:

 “Тој ги остави сопругата и децата во ЊуЈорк да се забавуваат со неговата мајка. Тој е оженет и живее со друга жена. Полиција, ве молам уапсете го ова човек за измама, прекршок од четврта класа во Вирџинија “. И додека многумина уживаа и и честитаа на жената која помисли да се одмазди на овој начин, има многу кои ја критикуваа, пред се затоа што има деца на фотографијата.

„Како им е на овие деца на училиште сега кога сите знаат што се случува во нивната куќа“, коментира еден од корисниците на „Редит“, каде е објавена оваа фотографија.

 Што мислите за нејзината одмазда?