CollaGIN – верувале или не, тоа е всушност џин против брчки! Дајте ни едно шише веднаш…

25 септември, 2020
f1eaa53d77e92a49089d
  • Дека некој може убаво да се опие, тоа сите го знаеме
  • Сепак, дека некој може да биде поубав после чаша алкохол, поточно со помалку брчки, тоа е нешто ново.
  • Тоа сега ни го овозможува CollaGIN

Мајката Кралица пиеше џин и тоник секој ден точно во 18 часот – и таа живееше гордо 101 година. Пијалокот од бор не без причина се припишува на разни чудесни ефекти: борот и коријандерот се грижат за детоксикација во бубрезите, а со 23 kcal на 100 ml џин е скоро диетален пијалок. Сите дополнителни состојки се традиционално чисти и „био“.

 Во меѓувреме, Познато е дека Tonic Water спречува маларија. Сепак, добро е и за варење, срцевиот систем и проблеми со белите дробови.

Alcohol Drinking GIF - Find & Share on GIPHY

Но, тоа не е сè: од сега па натаму, џин-ot може да нè направи поубави! CollaGIN содржи течен колаген и други билки кои имаат ефект на подмладување – како камилица, чајно дрво и лешник. Течен колаген, кој ја стимулира кожата во нејзините длабоки слоеви и оттаму ги стимулира клетките (фиброблите) да произведуваат уште повеќе колаген, постоеше и без комбинација со џин – но, со 40% алкохол, тој е многу позабавен и вкусен!

Овој CollaGIN е „алкохолен еквивалент на производ за нега на лице“, може да се прочита во англиските медиуми. Пронаоѓачите Камила Браун и Лиз Бесвик, и двете се во своите триесети години и изгледаат одлично. Ако сакате да го тестирате овој производ, можете да го нарачате преку Интернет од официјалната веб-страница.