Дали знаевте дека Велигденските јајца можат феноменално да изгледаат ако се офарбаат со пена за бричење? :)

18 април, 2020
Дали знаевте дека Велигденските јајца можат феноменално да изгледаат ако се офарбаат со пена за бричење? :)

Да да. Луѓето и нивната креативност немаат лимит. Видеото во прилог ќе Ви го докаже истото. НАПОМЕНА: јајцата исфарбани со пена за бричење се само за декорација, но не и за консумирање. Доколку сакате да го постигнете сличниот ефект, употребете тврдо изматен шлаг за торта. Видете го видеото и резултатот од јајцата исфарбани со пена за бричење 🙂