Денес унаказена кралица на пластиката, а некогаш вистинска убавица!

30 април, 2020
вер 2

Италијанската дизајнерка која е на чело на една од најголемите модни царства на денешницата, Донатела Версаче наскоро ќе го прослави 65 роденден.

Денешниот нејзин изглед, кој е резултат на бројни хируршки интервенции и го донел прекарот “кралица на пластичните операции”, а некогашната убавица која предизвикувала воодушевување, денеска предизвикува грозење.

Освен преголемиот број на операции, за нејзиниот денешен изглед е виновен и бурниот живот кој го имала, деноноќни забави со многу алкохол, дроги и опојни средства кои неколку пати ја довеле до нервни сломови.

Таа е на врвот на модното царство Versace од 1997 година откако нејзиниот брат Џани беше убиен во атентат во Мајами. Заедно со ќерката Алегра успеале да го одржат наследството од братот, дури и многу повеќе- го покорија модниот свет со креациите на кои сите им се воодушевуваат.