Девојчето со кое спиев, всушност, испадна дека е МАЖ! Дали сум ГЕЈ сега?

9 октомври, 2020
геј

37-годишен оженет човек и татко на пет деца се обратил кај познатиот психотерапевт Деидре Сандерс затоа што тој започнал да ја преиспитува својата сексуалност.

Имено, по 20 години врска и брак со неговата сегашна сопруга, сексот стана лош. Почна да го одбива сè почесто, оправдувајќи се дека за неа, сексот е само уште една обврска на денот и дека сака тој да заврши што побрзо. Се чувствуваше отфрлен и повреден, па започна да излегува надвор.

Во еден паб, сретнав една убава жена со која веднаш „кликнав“. Видовме и се сретнавме во следните неколку недели. Таа е духовита, допадлива и навистина се грижи за себе. Почнавме да флертуваме и по месец и половина, откако се запознавме, отидовме во нејзината куќа. За прв пат по долго време, се чувствував посакувана. Почнавме да се бакнуваме, а потоа дознав дека таа всушност е маж! Не ми беше грижа и продолживме страсно да се бакнуваме, а сексот беше фантастичен “.

Дали сум геј?

Освен што се чувствува ужасно затоа што ја изневерил сопругата, тој исто така се прашува дали фактот што влегол во врска со трансродово лице значи дека е хомосексуалец.

„Тој беше привлечен за вас затоа што мислевте дека е жена, па затоа беше скоро невозможно страстите да стивнат токму кога сфативте дека е маж. Мислам дека не треба да се грижите за својата сексуалност. Подобро размислете за измамата што сте ја направиле. Вашата сопруга се грижи за пет деца додека вие излегувате. Само сега не е невообичаено ако тој не сака да има врска со вас. Кажете that дека ја сакате, грижете се за децата и дајте time време да се опушти и да направи нешто само за себе “, го советуваше Деидре.