Дијагноза: тој е целосно луд по вас!

16 јуни, 2020
78c8f657ce415a8b3f3118b0aed9220f96f00975_articlemain

1. Ве изненадува со излегување и ве одведува во филм што не можете да чекате да го гледате.

2. Ви носи цвеќиња без некоја посебна причина. Или омилени бонбони.

3. Во сексот, нему му е важен и вашиот оргазмот.

4. Кога сте околу него, неговиот мобилен телефон не е му е ни малку интересен.

5. Ви испраќа интени шеги, слики и вести за работи што ве интересираат.

6. Тој ве сака покрај него и додека се дружите со пријателите.

7. Таа сака да се гали, гушка, да се бакнува и да спие близу вас.

8. Секогаш се грижи безбедно да се вратите дома.

9. Тој е подготвен да ги одложи и да ги промени плановите заради вас.

10. Тој сака да ве задева и да ве насмее.

11. Тој се сеќава на сите детали од вашите разговори.

12. Активно се обидува да ги покаже и докаже своите емоции.

13. Тој редовно ве опсипува со комплименти.

14. Секогаш се обидува да најдете решение за да го поправи вашиот лош ден.

15. Сочувствува со вашите иритирачки навики.

16. Горд е на вашите достигнувања и ги кажува пред другите.

17. Кога спомнувате дека мразите нешто, можете да бидете сигурни дека никогаш повеќе нема да мго направи тоа

18. Тој е секогаш подготвен да ви помогне вас, вашите пријатели и семејството.