7 април, 2020

Радио

Театарот „Долби“во Лос Анџелес е домаќин на филмската елита и sвездите чии имиња денес се значајни во индустријата за забава. Во галеријата погледнете го модниот избор на некои од ѕвездите…

Остави коментар

Почетна // живот // Добро погледнете – ова ретко се случува! Фустани по кои ќе го паметиме доделувањето на Оскари 2020.
Горе