Доколку ја сакате кучешката поза, ќе ја обожавате оваа секс поза!

2 октомври, 2020
доги

Ако сакате да пробате нешто ново во спалната соба, не барајте повеќе.

„Дејли Стар“, во соработка со британски малопродажник на сексуални играчки, редовно дава предлози за секс пози, а оваа недела препорачува позиција која „го носи кучешкиот стил на следно ниво“

Варијацијата на популарната кучешка позиција е исто така голема „ако сакате да избегнете премногу контакт со лице за време на пандемија“, според британски таблоид.

Како изгледа позицијата што наводно гарантира длабока пенетрација, можете да видите на илустрацијата подолу.

„Дали некогаш сте биле во класична позиција и дали направивте нешто во жарот на моментот што ве однесе во еден нов свет на задоволство? вели Лора Витакер од Ен Самерс, компанија специјализирана за сексуални играчки и секси долна облека.

“Токму за ова станува збор. Кучешката позиција е омилена кај многумина, но во оваа позиција Г-точката на партнерот ќе добие многу поголема стимулација, што треба да доведе до многу посилен оргазам”, додава тој.

Дејли Стар и Ен Самерс неодамна препорачаа варијација на друга класична поза – 69 – и како изгледа тоа можете да видите подолу.