4 август, 2020

Купувањето градник е вистински кошмар за многу жени. Тешко е да се најде задоволителен модел и да се „признае“ кој е вистинскиот.

Како и да е, не треба да го одложувате купувањето на нов градник.

Иако не е „видливо“ под облеката, сепак не можете да го носите додека не се распадне, постои „правило“ за тоа колку треба да се носат до купувањето нови.

Треба да купите нов градник на секои шест до осум месеци.

Експертите велат дека перењето градник редовно во машината за перење предизвикува тие да ја променат формата и предизвикува истегнувањена истиот.

Можете да го „продолжите животот на  градникот“ со рачно перење во ладна вода, а не во машината за перење.

Не е само градникот кој има рок на траење.

Треба да ги замените и, гаќичките, со нови на секои шест месеци, а чорапите по една година.

Остави коментар

Почетна // Life Story // Долна облека треба да се купува што е можно почесто
Горе