Џенифер Лопез ја открива својата тајна за убавината

30 мај, 2020
Сјајно финале за Џенифер Лопез

Убавината на пеачката му одолева на времето и покрај нејзините 50 години. Таа ни откри дека нејзината тајна се состои хармоничен баланс меѓу телото и духот.

Покрај позитивниот животен став таа никогаш не криела дека генетиката го имала главниот збор кога е во прашање нејзината убавината. Меѓутоа генетиката не може да ти помогне во покасното доба ако не ја негувате кожата.

Таа вели дека користи лесни козметички препарати исклучиво на растителна, природна база, го избегнува алкохолот, никотинот, се труди да спие доволно и вежба редовно.

Здравата и балансирана исхрана, исто така се клучен фактор за нејзиниото тело и за енергијата која мора да ја има за своите настапи.