Едноставни летни фризури за секој ден

5 јуни, 2020
terrific-casual-hairstyles-for-everyday_mobilehome

Aко едноличниот изглед на вашата фризура ви стана монотон и досаден, можеби е време да ги испробате овие лесни и едноставни фризури, коишто ќе и дадат нова свежина на вашата коса. 

Полуподигната или целосно подигната фризура

Совршена фризура за секоја должина. Ако имате долга коса, оставете еден ден од косата пуштен, а другиот дел подигнете го и прицврстете го со шноли, ленти за коса или стегачи. Доколку имате кратка должина, соберете ја целата коса и украсете ја на сличен начин, притоа оставајќи неколку праменчиња слободно да паѓаат. Ниските пунџички со плетенки се исто така примамлива варијанта.

Модерен коњскиреп

Ако сакате опуштени варијанти, ќе ги обожавате сите опции за модерно “коњско” репче. Во комбинација со плетенки, оваа фризура едноставно нема конкуренција. Од високи до ниски репчиња, едноставни или малку посложени, но сепак многу впечатливи, ние ви нудиме галерија со фотографии во кои сме сигурни дека ќе ја најдете соодветната фризура за вас.